Kahve falında ünlü bir politikacı görmek

Kahve falında ünlü bir politikacı görmek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, geçim derdinin biteceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine işaret eder.

Kahve falında ünlü bir politikacı gördüyseniz:

  • Sürpriz bir bilgi kendini gösterebilir.

Kahve falında ünlü politikacı görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına delalettir.

Kahve falında ünlü bir politikacı görmek karanlığın biteceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş politikacı görmek maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında politikacı görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında politika görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında politikacı olmak sorunlarının geçmişte kalacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına işaret eder.

Kahve falında ünlü biriyle dans etmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü biriyle yemek yemek maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, sevinçli haberler geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top