Kahve falında kırmızı tırnak görmek

Kahve falında kırmızı tırnak görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, işiyle nam salacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı tırnak gördüyseniz:

  • Bazı ters davranışlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında tırnaklara kırmızı oje sürmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı tırnak görmek ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında tırnakta kırmızı oje görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına alamet eder.

Kahve falında tırnağında kırmızı oje görmek aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, ona göre davranacağına işarettir.

Kahve falında tırnağa kırmızı oje sürmek bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında tırnaklarına kırmızı oje sürmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına yorulur.

Kahve falında tırnaklarını kırmızı ojeli görmek karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tırnağını kirli görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top