Kahve falında taşta yatmak

Kahve falında taşta yatmak işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, keyifli olacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalettir.

Kahve falında taşta yatmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı sonuna kadar sürdürmelisiniz.

Kahve falında taşta yatmak büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında taş üstünde yatmak fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine rivayet eder.

Kahve falında taş üzerinde yatmak çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taşların üstünde yatmak kalabalık aile toplantılarına katılacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında taşların üzerine yatmak bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında taşların üzerinde yatmak yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında musalla taşına yatmak yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, ekmeksiz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taşın üstünde yatmak başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top