Kahve falında taş üzerinde yatmak

Kahve falında taş üzerinde yatmak işini büyüteceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, yolunun açılacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, sorunların sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taş üzerinde yatmak gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da isteklerinizin yürürlüğe konmasını belli etmek adına farklı yöntemler denemeniz sonuç vermeyebilir.

Kahve falında musalla taşına yatmak hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taşların üstünde yatmak çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taş üzerinde yatmak kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taş üstünde yatmak işlerin sürekli artacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında taşların üzerine yatmak borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında taşın üstünde yatmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taşta yatmak elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taşların üzerinde yatmak dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top