Kahve falında taşların üzerinde yatmak

Kahve falında taşların üzerinde yatmak aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, kazancın katlanacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, tutumlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Kahve falında taşların üzerinde yatmak gördüyseniz:

  • Diğerleriyle kuracağınız diyaloglar durumunuzla uyum sağlamayabilir.

Kahve falında taşların üstünde yatmak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, işini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taş üstünde yatmak çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taş üzerinde yatmak yakın zamanda rahat edeceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında taşların üzerinde yatmak zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına yorulur.

Kahve falında taşta yatmak dünyasının iyileşmesine, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında taşların üzerine yatmak eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında musalla taşına yatmak çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taşın üstünde yatmak çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top