Kahve falında taşların üstünde yatmak

Kahve falında taşların üstünde yatmak rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, günü birlik tatillere çıkacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, hayırlı işlere girişileceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, rütbesinin yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taşların üstünde yatmak gördüyseniz:

  • Bazı olaylar netleşmeye, şekillenmeye veya somut hal almaya başlıyor.

Kahve falında taşların üstünde yatmak işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taşın üstünde yatmak girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında taş üstünde yatmak her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, hasta olacağına delalettir.

Kahve falında tahta üstünde yatmak sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün üstünde yatmak bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, kötü haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında masanın üstünde yatmak ticaretinin de bozulmayacağına, çirkin bir iş yapmaya yorulmaktadır.

Kahve falında toprak üstünde yatmak büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında tahtanın üstünde yatmak hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top