Kahve falında su ve altın görmek

Kahve falında su ve altın görmek yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, işinin başına geçeceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, ters giden durumların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında su ve altın gördüyseniz:

  • Bir harcama yapacaksınız, pazarlık edin.

Kahve falında suyun altında olduğunu görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, çok hayır duası alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyun altında görmek hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında su altında cami görmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, işinde en iyisi olacağına işarettir.

Kahve falında evin altında su görmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında altın suyu görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine yorulur.

Kahve falında suyun içinde altın yüzük bulmak kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında su içinde altın toplamak işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına delalet eder.

Kahve falında su altında olmak onları kendi gözünden bile sakınacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top