Kahve falında suyun altında olduğunu görmek

Kahve falında suyun altında olduğunu görmek çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, kazançlı adımlar atılacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun altında olduğunu gördüyseniz:

  •  Bu anlamda seçeneklerinizin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında suyun altına girmek birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına işaret eder.

Kahve falında su altında cami görmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında suyun altında olmak bazı maddi problemler yaşayacağınıza, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sular altında kalmak hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun altından geçmek gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyun altında ıslanmak bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında dünyanın sular altında kaldığını görmek yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına işarettir.

Kahve falında suyun altında olduğunu görmek yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top