Kahve falında suyun altında görmek

Kahve falında suyun altında görmek hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyun altında gördüyseniz:

  • Uyku düzeninizdeki bozukluklar sıkıntlarınızın artmasına sebep olabilir.

Kahve falında suyun altında yılan görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinde altın yüzük görmek her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında bir yerin sular altında kaldığını görmek bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında suyun altında nefes tutmak endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına alamet eder.

Kahve falında su altında yürümek destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, kendisini iyi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında suyun içinde altın toplamak maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, fırsatların elden kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında suyun altında yürümek büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında evin altından su çıktığını görmek işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, şansının her zaman yaver gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top