Kahve falında su altında olmak

Kahve falında su altında olmak elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında su altında olmak gördüyseniz:

  • Aniden ön plana çıkan olaylarla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında suyun altına girmek hayallerine kavuşacağına, sevilen birinin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su altında altın bulmak işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına işarettir.

Kahve falında bir yerin sular altında kaldığını görmek aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyun altında yıkanmak elinde bulunan paranın boşa gideceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında deniz suyu altında kalmak uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altından su akan köprüden geçmek iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına inanılır.

Kahve falında suyun altında mezar görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın tastan su içmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top