Kahve falında altın suyu görmek

Kahve falında altın suyu görmek yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, kısa süre içinde yalnız kalınacağına, ele geçecek haram mal ve paraya alamet etmektedir.

Kahve falında altın suyu gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla kolaycı düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında evin altından su çıktığını görmek iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, çözümlere ve şifaya kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında su altında yaşamak İslami olarak günahlarının artacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatağın altında su görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun altında ıslanmak aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su altında yüzmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun altında şehir görmek gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suyun altında öpüşmek sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine tabir olunur.

Kahve falında su altında altın bulmak resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top