Kahve falında siyah civciv görmek

Kahve falında siyah civciv görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah civciv gördüyseniz:

  • Bazı karışıklıklarla veya problemlerle ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında siyah beyaz civciv görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah civciv sevmek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah civcivler görmek kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah tavuk ve civciv görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı ve siyah civciv görmek geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına işaret eder.

Kahve falında siyah civciv görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına inanılır.

Kahve falında civciv yuvası görmek zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında civciv doğurmak bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top