Kahve falında civciv doğurmak

Kahve falında civciv doğurmak görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, üçüncü gözünün açılacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında civciv doğurmak gördüyseniz:

  • Bakış açılarını anlamaya çalışmakta fayda var.

Kahve falında civciv doğurduğunu görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında civciv doğurmak maddi olarak çok rahat olunacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında civciv sürüsü görmek özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında civciv sevmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında civciv tavuk görmek işlerde aksilikler yaşanacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine işarettir.

Kahve falında evde civciv beslemek yaptığı işlerle çok ses etireceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına rivayet eder.

Kahve falında pembe civciv görmek insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında civciv toplamak falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top