Kahve falında şiş ayak görmek

Kahve falında şiş ayak görmek çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, pek çok olumlu gelişmelere, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şiş ayak gördüyseniz:

  • Her türlü konuda başarı görülüyor.

Kahve falında ayakları şiş görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine işaret eder.

Kahve falında ayak şişmesi görmek mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine inanılır.

Kahve falında şiş ayak görmek aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında şişmiş ayak görmek özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına işarettir.

Kahve falında ayaklarını şişmiş görmek ticarette şansının yaver gideceğine, evliliğinde mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin ayağının şiştiğini görmek sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına yorulur.

Kahve falında ayağını şişmiş görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına işaret eder.

Kahve falında ayağında şişlik görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top