Kahve falında silah temizlediğini görmek

Kahve falında silah temizlediğini görmek tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, variyetinin her geçen gün artacağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine inanılır.

Kahve falında silah temizlediğini gördüyseniz:

  • Aşırı güven problem yaratabilir.

Kahve falında silah temizlediğini görmek sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silah temizlemek giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında at ve silah görmek sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahı birine vermek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında silah sahibi olmak rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eli silahlı birini görmek ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine delalet eder.

Kahve falında birisi tarafından silahla kovalanmak çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına işarettir.

Kahve falında silah şarjörü görmek ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top