Kahve falında birisi tarafından silahla kovalanmak

Kahve falında birisi tarafından silahla kovalanmak sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, fal sahibinin kazancının artacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birisi tarafından silahla kovalanmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklar kanalıyla maddi fırsatlar ya da kazanımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında silahlı biri tarafından kovalanmak çok sağlıklı olunacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından silahla kovalanmak işlerinin açılıp kazancının artacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında silahlı kişi tarafından kovalanmak özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine inanılır.

Kahve falında birinin silahla kovalandığını görmek eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, bazı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla vurulmak kovalanmak işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına delalet eder.

Kahve falında silah kovalanmak anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına inanılır.

Kahve falında maymun tarafından kovalanmak kendisi için mal mülk alacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fare tarafından kovalandığını görmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top