Kahve falında silahı birine vermek

Kahve falında silahı birine vermek olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında silahı birine vermek gördüyseniz:

  • Dikkatli şekilde dinlemeden veya önyargıyla hareket etmek önemli bir noktayı kaçırmanıza neden olabilir.

Kahve falında silahla ateş ettiğini görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına delalet eder.

Kahve falında sürekli silah görmek çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine alamet eder.

Kahve falında kılıç ve silah görmek aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında adamı silahla öldürmek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silah sıkıldığını duymak babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına yorulur.

Kahve falında silah doğrultmak şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine yorulur.

Kahve falında ateş eden silah görmek mutluluk ve huzur elde edeceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahla cam kırmak iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top