Kahve falında silah temizlemek

Kahve falında silah temizlemek oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, hem itibar edineceğine, bol rızık elde edeceğine, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya alamet etmektedir.

Kahve falında silah temizlemek gördüyseniz:

  • Şaka derken başınıza iş açacaksınız.

Kahve falında silah temizlemek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, başarılara yeni başarılar katılacağına tabir olunur.

Kahve falında silah temizlediğini görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başına silah dayandığını görmek insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında düşmanı silahla öldürmek yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahla birini öldürdüğünü görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına delalettir.

Kahve falında birini silahla öldürmek güzel günlerin geleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla birini öldürmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, işinden evine gidip geleceğine inanılır.

Kahve falında baba tarafından silahla vurulmak yaşamına yeni bir yön vereceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top