Kahve falında sevgiliyi vurulmuş görmek

Kahve falında sevgiliyi vurulmuş görmek yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi vurulmuş gördüyseniz:

  • Acelecilikten gelen sakarlığınızı kontrol altına almalısınız.

Kahve falında sevgiliyi vurulmuş görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine işarettir.

Kahve falında başından vurularak ölmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine delalettir.

Kahve falında vurulan birini görmek çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla vurulmaya çalışmak sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının vurulmasını görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anneyi vurulurken görmek imkânlarının azalacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine işarettir.

Kahve falında vurulurken görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iğne vurulan birini görmek bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top