Kahve falında iğne vurulan birini görmek

Kahve falında iğne vurulan birini görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, yeni ev eşyaları alınacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iğne vurulan birini gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız, akrabanız ya da komşunuzla anlaşmazlık yaşayabilirsiniz.

Kahve falında iğne vurulan birini görmek rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla vurulanı görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vurulmuş tavşan görmek duyguların karşılık bulacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında tabancayla vurulan birini görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında vurulmuş birini görmek bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Kahve falında vurularak öldürülmek yepyeni biri haline geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında vurulan asker görmek yaşamının daha kolay hale geleceğine, iyilik ve güzellik bulacağına delalet eder.

Kahve falında silahla vurulmamak yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, elindeki imkanların artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top