Kahve falında vurulurken görmek

Kahve falında vurulurken görmek içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında vurulurken gördüyseniz:

  • Muhteşem politik yeteneklerinizi kullanmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında birinin silahla vurularak öldüğünü görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının vurulmasını görmek bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahla vurulup yaralandığını görmek çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine işarettir.

Kahve falında vurulup ama ölmemek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında silahla vurulup kan görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, zinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurşunla vurulup ölmek yeni bir ilişkiye başlayacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine delalettir.

Kahve falında vurulan birini görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında vurulan asker görmek sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top