Kahve falında vurulan birini görmek

Kahve falında vurulan birini görmek yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, onu alkışlayacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında vurulan birini gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarılı olmak için atacağınız adımlar istediğiniz sonuçları getirmeyebilir.

Kahve falında kendini silahla vurulurken görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında vurulacağını görmek güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vurulmuş tavşan görmek iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vurulmuş ceylan görmek çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabancayla vurulup ölmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında vurulmuş adam görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşini vurulmuş görmek büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına tabir olunur.

Kahve falında vurulup ama ölmemek kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top