Kahve falında ayaklı balık görmek

Kahve falında ayaklı balık görmek çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayaklı balık gördüyseniz:

  • Çok fazla konuşmak uygulamaya geçmeyi geciktirebilir.

Kahve falında ayakla balık tutmak yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına yorulur.

Kahve falında ayaklı balık görmek kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine işarettir.

Kahve falında ayağının altında balık görmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında ayakları olan balık görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında ayak tırnak kesmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altı ayak parmağı görmek borçlanacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakları suda görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayaklarından vurulduğunu görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top