Kahve falında ayakları olan balık görmek

Kahve falında ayakları olan balık görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, başarının düşeceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakları olan balık gördüyseniz:

  • Yardım teklifleriniz takdirle karşılanıyor.

Kahve falında ayaklı balık görmek iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakla balık tutmak sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakları olan balık görmek dünya malına doymak bilmeyeceğine, fakirlikten kurtulmaya yorulmaktadır.

Kahve falında ayağının altında balık görmek rızkın ve kazancın artacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeği ayağında sallamak dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına yorulur.

Kahve falında abdest alırken ayağı yıkamak bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, iyi halini yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak parmağı ısırmak aile içindeki huzurun kaçacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayak kopması görmek kazancının katbekat artacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top