Kahve falında ayakları suda görmek

Kahve falında ayakları suda görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, çok hayırlı adımların atılacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakları suda gördüyseniz:

  • Verilen sözlerin yerine getirilmemesi ya da dikkatinizi çekmek isteyen bir kişi nedeniyle gerilim yaşanabilir veya duygusal tepkiler oluşabilir.

Kahve falında akan suda ayak yıkamak herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında suda ayak yıkamak hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine delalet eder.

Kahve falında suda ayaklarını yıkamak dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında ayaklarını suda yıkamak gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakları suda görmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, kaybettiği şeyi bulmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayaklarını suda görmek yokluk ve fakirlik içinde olacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında suda para görmek yaşlılığında da rahat edeceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında berrak suda yüzmek artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top