Kahve falında ayağının altında balık görmek

Kahve falında ayağının altında balık görmek yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında ayağının altında balık gördüyseniz:

  • Tutarsız hareketler, karışık mesajlar doğrultusunda kendinizi bazı olaylara bağlamış olabilirsiniz veya ne yapmak istediğinizi anlatmanız gerekebilir.

Kahve falında ayağının altında balık görmek barış ve sevgi içinde olacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine yorulur.

Kahve falında ayaklı balık görmek projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, kar sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakları olan balık görmek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakla balık tutmak sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağının altında yazı görmek sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağının altını görmek saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında ayağın altını öpmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına delalettir.

Kahve falında ayak altında ezilmek çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top