Kahve falında sevdiğin erkeğin evlendiğini görmek

Kahve falında sevdiğin erkeğin evlendiğini görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, zor durumların el birliği ile aşılacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin erkeğin evlendiğini gördüyseniz:

  • Belli konularda voltaj yükseliyor.

Kahve falında sevdiği erkeğin evlendiğini görmek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği erkeğin başkasıyla evlendiğini görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin erkeğin evlendiğini görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği erkekle evlendiğini görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin erkekle evlenmek huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkekle evlendiğini görmek çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin erkeğin başkasıyla evlendiğini görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kızın evlendiğini görmek yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, fakir çocukları giydireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top