Kahve falında sevdiğin erkeğin başkasıyla evlendiğini görmek

Kahve falında sevdiğin erkeğin başkasıyla evlendiğini görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, başarıya ulaşacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkeğin başkasıyla evlendiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler isteklerinizi yerine getirmek için sabırsızlanıyor.

Kahve falında sevdiği erkeğin evlendiğini görmek maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği erkeğin başkasıyla evlendiğini görmek borcunun çok olacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkeğin evlendiğini görmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin erkekle evlenmek zahmete düşeceğine, içinden çıkılamaz bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği erkekle evlendiğini görmek çok resmi görevlerde bulunacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin erkekle evlendiğini görmek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin erkeğin başkasıyla evlendiğini görmek umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği kişiyle evlenmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top