Kahve falında sevdiğin kızın evlendiğini görmek

Kahve falında sevdiğin kızın evlendiğini görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, küslüklerin biteceğine, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kızın evlendiğini gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişiler sizinle aynı fikirde olmasa da, siz görüşlerinizde ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında sevdiği kızla evlenmek çirkin sözler işitileceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kızın evlendiğini görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, düştüğü zor durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kızın başkasıyla evlendiğini görmek maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kızın evlendiğini görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kızın başkasıyla evlendiğini görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızla evlendiğini görmek kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, kazancın her daim artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızla evlenmek kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği kızla evlendiğini görmek hastalığını yenmeyi başaracağına, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top