Kahve falında sevdiği erkeğin evlendiğini görmek

Kahve falında sevdiği erkeğin evlendiğini görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği erkeğin evlendiğini gördüyseniz:

  • Duygu dünyanızı başkalarının kararları veya yönlendirmeleri sonucu bir tarafa itmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında sevdiğin erkekle evlenmek istenmeyen olayların olacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği erkeğin evlendiğini görmek sevinçli ve güzel günler görüleceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin erkeğin başkasıyla evlendiğini görmek giderlerin artış göstereceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği erkeğin başkasıyla evlendiğini görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin erkeğin evlendiğini görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin erkekle evlendiğini görmek elinin darda kalmayacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği erkekle evlendiğini görmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinle evlenmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top