Kahve falında ayakları şişmiş görmek

Kahve falında ayakları şişmiş görmek makamının tehlikeye gireceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, neşeli zamanların yaşanacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine delalettir.

Kahve falında ayakları şişmiş gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler size iyi gelebilir.

Kahve falında ayağını şişmiş görmek üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağın şiştiğini görmek kazancın yetmez olacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına alamet eder.

Kahve falında ayak şişmesi görmek her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında ayaklarının şiştiğini görmek parasız ve işsiz kalacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına inanılır.

Kahve falında ayağında şişlik görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin ayağının şiştiğini görmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayaklarının şiş olduğunu görmek sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine delalet eder.

Kahve falında şiş ayak görmek aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top