Kahve falında sevdiğinle evlenmek

Kahve falında sevdiğinle evlenmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, zenginliğe sahip olunacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle evlenmek gördüyseniz:

  • Ayın onbirine dikkat edin.

Kahve falında sevdiğinle değil başkasıyla evlenmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin adamın başkasıyla evlendiğini görmek sözünde duracağına, hep dua edeceğine, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinden başkasıyla evlenmek evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin başka biriyle evlendiğini görmek ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği adamla evlendiğini görmek işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği adamla evlenmek çok kötü günler geçirileceğine, ne yapacağını şaşıracağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği biriyle evlenmek manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanla evlendiğini görmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top