Kahve falında semaya yükselmek

Kahve falında semaya yükselmek kişinin geçiminin zorlaşacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, maddi sıkıntıların biteceğine inanılır.

Kahve falında semaya yükselmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklardan ani kazançlar veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında semaya yükselmek hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında semaya uçmak hayatının zaferlerle dolacağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına yorulur.

Kahve falında semaya bakmak çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında semadan inmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına delalet eder.

Kahve falında sema etmek kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, hem hayatının kurtulacağına işarettir.

Kahve falında sema ettiğini görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sema yapmak yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında semada uçmak anne babanın üzüntü duyacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top