Kahve falında sema etmek

Kahve falında sema etmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sema etmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız tarafından dışlandığınızı veya sizden gizli bazı şeyler çevrildiğini düşünebilirsiniz.

Kahve falında semaya bakmak kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında semada uçmak kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sema ayini görmek büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, can sıkıntısının sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sema ettiğini görmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında semaya çıkmak yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına inanılır.

Kahve falında sema görmek yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sema etmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında sema yapmak aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top