Kahve falında semaya bakmak

Kahve falında semaya bakmak ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına rivayet eder.

Kahve falında semaya bakmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda yararlı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında semaya bakmak yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında semaya uçmak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında sema görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında semada uçmak tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sema etmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında semadan inmek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında semayı görmek hayır işleri ile uğraşılacağına, kırgınlıkların biteceğine delalettir.

Kahve falında sema ettiğini görmek kendini yiyip bitireceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top