Kahve falında semaya uçmak

Kahve falında semaya uçmak başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında semaya uçmak gördüyseniz:

  • Kapalı kapılar ardında konuşulanları göremiyorsunuz.

Kahve falında semada uçmak yüzünün gülmeye başlayacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine delalet eder.

Kahve falında semaya uçmak kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, hak yolundan uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sema etmek refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında semaya yükselmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sema ettiğini görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında semaya çıkmak bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında semayı görmek evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında sema yapmak keyfinin ve moralinin kaçacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top