Kahve falında şekerli leblebi görmek

Kahve falında şekerli leblebi görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, işlerinin hemen hallolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şekerli leblebi gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkması zor kişilerin size ayak uydurmasını beklemeyin.

Kahve falında şeker leblebi görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, geleceğine bakacağına işarettir.

Kahve falında şekerli leblebi görmek kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına yorulur.

Kahve falında leblebi şekeri görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz leblebi yediğini görmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında leblebi satın almak işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sıcak leblebi görmek hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında leblebi kavurmak kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına delalet eder.

Kahve falında leblebi istemek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top