Kahve falında sıcak leblebi görmek

Kahve falında sıcak leblebi görmek böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sıcak leblebi gördüyseniz:

  • Yardım almaktan çekinmeyin.

Kahve falında sıcak leblebi görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz leblebi yemek çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında nohut leblebi görmek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında leblebi vermek güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine delalettir.

Kahve falında sarı leblebi yemek atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında kavrulmuş leblebi görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz leblebi yediğini görmek zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında renkli leblebi görmek borçların ödeneceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top