Kahve falında leblebi satın almak

Kahve falında leblebi satın almak tartışmalı durumlara düşüleceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında leblebi satın almak gördüyseniz:

  • Maddi başlıklarda yaşanabilecek gelişmeleri özel yetenekleriniz sayesinde çözebilirsiniz.

Kahve falında leblebi satın almak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına delalettir.

Kahve falında şekerli leblebi görmek yaşam enerjisine kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık leblebi görmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine işaret eder.

Kahve falında leblebi görmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı leblebi yediğini görmek üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında şeker leblebi görmek şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında beyaz leblebi yediğini görmek rızkın kesilmeyeceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında leblebi tozu görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top