Kahve falında şeker leblebi görmek

Kahve falında şeker leblebi görmek aile hayatının sorunlarla dolacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, rızkın gittikçe azalacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, varolan borçların ödeneceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeker leblebi gördüyseniz:

  • Size sunulan yeni plan veya öneriler sizin yaptıklarınızdan daha fazla işe yarayabilir ya da karışık bir sorunu çözmenizi sağlayabilecek yakınlarınız olabilir.

Kahve falında şeker leblebi görmek hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında şekerli leblebi görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında leblebi şekeri görmek ticaret ehli kimse olacağına, inancının zayıflayacağına yorulur.

Kahve falında leblebi üzüm görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çok iyi işler ortaya konacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kavrulmuş leblebi görmek bir anda atılıma geçeceğine, kötü günler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı leblebi yediğini görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırık leblebi görmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuzlu leblebi yemek hep onlara layık olmaya çalışacağına, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top