Kahve falında saçını çekmek

Kahve falında saçını çekmek kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçını çekmek gördüyseniz:

  • Maddi yönden bazı kısıtlamalar olabilir.

Kahve falında saçını çekmek ferah bir haneye sahip olunacağına, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında kendi saçını çekmek çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına yorulur.

Kahve falında saçından çekmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının saçını çekmek saygının hiç eksik olmayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında kardeşinin saçını çekmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında bir kızın saçını çekmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında düşmanının saçını çekmek bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadının saçını çekmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top