Kahve falında saçımı yıkamak

Kahve falında saçımı yıkamak ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, istediği herşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçımı yıkamak gördüyseniz:

  • Fazla kötümser olmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında yağmurda saç yıkamak yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, hatalı yollara gireceğine yorulur.

Kahve falında başkasını saçını yıkamak pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin saçını yıkamak bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi saçını yıkadığını görmek hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında saçımı yıkamak büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında saçındaki kınayı yıkamak işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, malını ve canını riske edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğin saçını yıkamak kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında erkeğin saçını yıkamak herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top