Kahve falında arkadaşının saçını yıkamak

Kahve falında arkadaşının saçını yıkamak sevdiği birini kırmaya, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının saçını yıkamak gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız ya da partneriniz sorunun nedeni olabilir.

Kahve falında arkadaşının saçını yıkamak sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşın saçını yıkadığını görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını yıkamak hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, daha güçlü hale geleceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının çamaşır yıkadığını görmek özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının halı yıkadığını görmek planların boşa gideceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının çamaşırını yıkamak maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının bulaşık yıkadığını görmek elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçını yıkamak her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top