Kahve falında parfüm yapmak

Kahve falında parfüm yapmak kötü günleri arkasında bırakacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, zorlukların bir anda biteceğine, mevki kaybına uğrayacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında parfüm yapmak gördüyseniz:

  • Yapamayacaklarınıza değil, yapabileceklerinize odaklanın.

Kahve falında parfüm yapmak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının parfümünü sıkmak hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine yorulur.

Kahve falında kırık parfüm şişesi görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendine parfüm sıkmak işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında pahalı parfüm görmek darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parfüm çalmak sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürü parfüm görmek maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, hevesinin kursağında kalacağına yorulur.

Kahve falında parfüm sıkmak ve koklamak sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top