Kahve falında pahalı parfüm görmek

Kahve falında pahalı parfüm görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında pahalı parfüm gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı veya teknolojik iletişim araçlarını faal şekilde kullanarak daha olumlu iş birlikleri ya da ilişkiler kurmanızı, olumlu etki bırakmanızı sağlayacak adımlar atabilir, özgüveninizi arttırabilirsiniz.

Kahve falında pahalı parfüm görmek sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, rakiplerin alt edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pahalı ev görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, rahat şekilde geçineceğine delalet eder.

Kahve falında pahalı ekmek görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pahalı ayakkabı almak yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, mutlu ve huzurlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında pahalı araba sürmek hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına inanılır.

Kahve falında pahalı kolye görmek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında pahalı kıyafet görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pahalı yemek azalacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top