Kahve falında bir sürü parfüm görmek

Kahve falında bir sürü parfüm görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına inanılır.

Kahve falında bir sürü parfüm gördüyseniz:

  • Ufukta aşk var ya da romantik planlar özel bir kişiyle ilişkinizi besleyebilir.

Kahve falında bir sürü parfüm görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında parfüm hediye aldığını görmek dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden parfüm almak rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında parfüm almak iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel parfüm koklamak sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında parfüm hediye etmek yeni işlerin geleceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına işaret eder.

Kahve falında parfüm yapmak kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına inanılır.

Kahve falında üzerine parfüm sıkmak uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top