Kahve falında parfüm çalmak

Kahve falında parfüm çalmak bereketli bir döneme girileceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında parfüm çalmak gördüyseniz:

  • Kişisel düşüncelerinizin başarınızı engellemesine izin vermeyin.

Kahve falında parfüm çalmak iç dünyasının zenginleşeceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parfüm çaldırmak geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, geçim derdine düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının parfümünü sıkmak yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bitmiş parfüm görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parfüm kutusu görmek ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında birinden parfüm almak yeni işlerin geleceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine rivayet eder.

Kahve falında parfüm istemek kötülüklerden uzak olacağına, rahat bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında parfüm görmek hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top