Kahve falında ölü babadan para almak

Kahve falında ölü babadan para almak verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, büyük çaba sarfedeceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü babadan para almak gördüyseniz:

  • ortaklıklara girebilir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında ölü babadan para almak özel muamele göreceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü babaya para vermek eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babasının para saydığını görmek rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, isteklerine kulak vereceğine alamet eder.

Kahve falında babanın elinden para almak yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen babamdan para almak hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, rahat nedir öğreneceğine delalettir.

Kahve falında babadan kağıt para almak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş babadan bozuk para almak aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında babasının elinde para görmek kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top