Kahve falında ölü babaya para vermek

Kahve falında ölü babaya para vermek borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü babaya para vermek gördüyseniz:

  • Kendi koşullarınızda diretebilecek pozisyondasınız.

Kahve falında ölü babadan para almak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü babaya para vermek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş babadan para almak mal mülk edineceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında ölen babadan para almak onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında babadan para almak başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş babasina para vermek kalp kırıklığı yaşanacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın elinde para görmek ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında baba ve para görmek daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, işinde çok büyük bereket göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top