Kahve falında ölen babamdan para almak

Kahve falında ölen babamdan para almak bereketin ve verimin geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen babamdan para almak gördüyseniz:

  • İşte o zaman hata yapma oranını azaltacaksınız.

Kahve falında babasına para vermek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında babadan para istemek her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında babasının para verdiğini görmek çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine inanılır.

Kahve falında babanın elinde para görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine delalet eder.

Kahve falında ölen babaya para vermek bayram tadında bir ömür geçireceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında babadan para almak zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, ticaretinin büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babadan para istemek keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine delalet eder.

Kahve falında babadan bozuk para almak kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, onlarla dayanışma içinde olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top